Assajos amb poca gent i màxima seguretat

Com ja us vam informar, Fila Zero ha reemprès els assajos de “El Dinar”, obra dirigida per Pere J. Pastor i Teresa Canas, i ho ha fet d’una manera peculiar, però com ha de ser: amb les màximes garanties de seguretat higiènica possibles.

Tots els actors, actrius i components del grup passen un test de temperatura abans d’accedir a la sala d’assaig, i a la vegada, cada actor i actriu disposa d’una mascareta transparent per poder dur a terme l’assaig d’una manera més “natural”, si més no, amb la possibilitat de veure el rostre dels intèrprets, cosa que amb la mascareta tradicional no és possible.

Conscients que cal tenir seny i responsabilitat, de moment els assajos de “El Dinar” s’han previst amb grups reduits d’actors i actrius, essent sis el màxim que es trobin a l’assaig en aquests moments. Paulatinament, a mesura que les circumstàncies ho permetin, es duran a terme els assajos amb el grup al complet, fet indispensable per poder dur a terme aquesta obra.

Recordem que “El Dinar” és l’encontre de la família Rocamora el dia que el pare de la família celebra el 70 aniversari. Però res serà igual un cop acabi aquesta jornada d’un 1 de novembre de 1991.

Leave a Comment