L’autor

Pere J. Pastor (Sóller, 1976) comença la seva relació amb les lletres als 15 anys. Debuta a les planes de l’Esportiu Sóller fent la crònica, en vers, de l’equip de bàsquet en el qual juga.

Aquella curolla inicial es converteix poc a poc en una atracció permanent. Degut a un canvi editorial, l’Esportiu passa a formar part del Setmanari Sóller, publicació local amb més de 100 anys història. Allà hi treballa com a periodista, fotògraf, maquetador i és cap de la secció d’opinió.

Però la relació amb el setmanari acaba en el moment en que passa a residir a Barcelona, al setembre del 2001. Tot i això, no deixa de sentir-se atret per escriure, sobretot en vers, i disposa d’un bon nombre de poemes que acostuma a mostrar públicament a través de les xarxes socials o la seva pàgina web.

El 2016 entra en contacte amb el món del teatre i pocs anys després de sortir en diferents obres, totes elles amateurs, s’endinsa en la creació de la seva primera obra teatral, que du per títol “El Dinar”. Un llarg recorregut d’uns dos anys i mig, des de la concepció inicial, fins al seu desenvolupament.

Recentment, durant l’estiu del 2019, escriu la seva segona obra, titulada “Veïns”.